25 Nisan 2024

Yerel Yönetimler İştişare Toplantısına İştirak Ettiler.

AK Parti Genel Merkezi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı, Bursa’da gerçekleşti.

09 Eylül 2019 Pazartesi 16:15
699 Okunma
Yerel Yönetimler İştişare Toplantısına İştirak Ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 6-7-8 Eylül  tarihlerinde 14 İlin katılımlarıyla, Bursa'da Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge toplantısı düzenlendi. 
6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yerel Yönetimler Başkanı Sinan Aydın, İl-İlçe- Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ile birlikte teşkilat katılım sağladı. 
Toplantının ilk oturumunda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yola ilk çıktıklarındaki heyecan ve şevkle devam ettiklerini belirtti. “18 yaşın heyecanı ve dinamizmi ile ülkemize çok güzel şeyler yaşatacağız, 18 yıllık süre içerisinde merkezi iktidarda destanlar yazdık” diyen Özhaseki, devrim niteliğinde işler yaptıklarını vurguladı. 
Geçmiş iktidarlardan çok daha başarılı olduklarına değinen Özhaseki, “Ufak eksiklikler söylenerek, muhalefet edilebilir ama biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. 
2002’de ekonomik olarak Türkiye’de çökmüş bir ortam vardı, o günlerden başlayıp, bugün geldiğimiz noktada kişi başına düşen milli gelir dahil olmak üzere hepsi kat kat arttı. Bu faaliyetleri bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. 
Bütün AK Partili kardeşlerimiz şunu bilsinler ki, 17 yıllık işlerimizde dünyanın en büyük 17’nci ülkesi haline geldik. İtibarlı bir ülkeyiz, süper güçlerin liderleriyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan eşit şekilde mücadelesini veriyor” diye konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.