5 Mayıs 2024

Yeni Orduspor 2 - Düzcespor 0

TFF.3. Lig 2.grup 26.hafta karşılaşmasında Düzcespor Ordu deplasmanın da Yeni Orduspor’a 2-0 mağlup oldu.

12 Mart 2019 Salı 10:45
658 Okunma
Yeni Orduspor 2 - Düzcespor 0

Düzcespor teknik sorumlusu Mehmet Kenan Öztürk  Yeni Orduspor karşılaşmasında sahaya    Gökhan,Muhammet,Talha,İsmail,Aybars,Mehmet,Erkan,Mert,Alper,Kadir,Enver den oluşan  ilk on birini  sürdü. Kırmızı lacivertlilerin  yedek kulübesinde   ise  Y. Kaptan, E. Sıddık,, Y. Alyaprak, M. Yıldırım, Kemal, Orhan, T. Birinci  yer aldı.
Yeni  Ordusporun  galibiyetini  sağlayan  gollerini  M. Fuat  Gölbaşı  17.dakikada  penaltıdan ,58.dakikada kaydetti.
 Yeni Orduspor  karşılaşmasında  Düzcespor, durgun bir oyun ortaya koyarken .maçın genelinde de neredeyse saha da hiç varlık gösteremedi.  
 Düzcespor, Çatalca ve Esenler Erokspor  mağlubiyetlerinin  ardından Yeni  Orduspor karşılaşmasında  mağlubiyetle tamamlayarak  grubunda 36 puanla  10. sırada yer aldı.
Ligin 27.haftasında  Dzcespor  evinde grubunun şampiyonluk  adaylarından Kırşehir Belediyespor ile 17 Mart Pazar Günü 18 Temmuz stadyumunda karşılaşacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.