DÜZCE – Düzce’nin sevilen isimlerinden Cemal Aslan, ikindi namazının ardından Aziziye Mahallesi Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Sariye Aslan’ın eşi, Hasan ve Afiyet Aysel’in babası, Ali ve Cemil Aslan’ın abisi olan Cemal Aslan’ın cenazesine Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Postooğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Kalabalık cemaatin saf tuttuğu cenaze namazının ardından, Aziziye Mahallesi Mezarlığı’nda okunan dualarla merhum toprağa verildi. Ailesi ve yakınları, gözyaşları içinde Cemal Aslan’a veda etti.
Memleketim Düzce Haber ve TV ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm dostlarına başsağlığı diliyoruz.
Haber/Foto: Hüsnü Ovalı
TÜM YAZARLAR