15 Mayıs 2024

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Düzce Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Her Yıl Organize Edilen Yaz Spor Okulları'nın Başvuruları Başladı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 12:47
505 Okunma
Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları 22 branşta eğitim verecek. 2018 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 11 Haziran itibariyle alınmaya başlandı. Yaz Spor Okullarında bu yıl atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, oryantring, tenis, taekwondo, voleybol, yüzme, wushu ile bedensel engelliler halter branşlarında eğitim verilecek. 230 farklı kategori, 18990 dakika, 33 antrenör ve 9000 5-18 yaş arası çocuk hedefleniyor.
Çocukların yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okullarında çocuklar 22 branşta eğitim görecekler. Yaz Okullarına kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz kayıt formlarını doldurulacak ve il müdürlüğüne teslim edebilecekler. Formlara ayrıca Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğünün kurumsal internet sayfası www.duzce.gsb.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.
Kurslar 02 Temmuz 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.