2 Mayıs 2024

Yanmaz Projelerini Açıkladı

MHP.Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, kentteki bir otelde tanıtım toplantısıyla projelerini anlattı.

12 Mart 2019 Salı 10:45
1444 Okunma
Yanmaz Projelerini Açıkladı

Eşi ve kızıyla sahneye çıkarak halkı selamlayan Yanmaz, sık sık duygusal anlar yaşadı. Titizlikle hazırlanan projeleri ile tam not alan Yanmaz, Akçakoca'nın eski belediye başkanlarından olan rahmetli babası Hüseyin Yanmaz’ın hizmetlerinin anlatıldığı anlarda hüngür hüngür ağladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca Belediye Başkan Adayı Mehmet Okan Yanmaz'ın proje tanıtım toplantısı, yoğun katılımla gerçekleşti.

Toplantıya MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bir otelde gerçekleştirilen MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Yanmaz'ın proje tanıtım toplantısında kalabalık karşısında duygularına hakim olamayan Yanmaz, sahneye çıktığında mutluluk gözyaşları döktü.

Eşi Nursen Yanmaz ve kızıyla birlikte sahneye çıkan Yanmaz sahneden indikten sonra kendisine sürpriz yapıldı. Slayt gösterisinde, geçmiş dönemde Akçakoca'da belediye başkanlığı yapan Babası Hüseyin Yanmaz’ın döneminden kesitler sunuldu. Babasının yaptığı hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisini izlerken Yanmaz, hüngür hüngür ağladı. Ağlamasına dayanamayan küçük bir kızın ise Yanmaz'ı teselli etmeye çalıştığı görüldü. Yanmaz, daha sonra projelerini anlatıp, adayları tanıttıktan sonra toplantı son buldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.