28 Nisan 2024

Vali Dağlı Belediye Başkanı Ay Futbolcularla Bir Araya Geldi.

Düzce Valisi Dr. Zülküf Dağlı Belediye Başkanı Dursun Ay Düzcespor Tesislerini İnceleyip Futbolcularla Bir Araya Geldi.

27 Ocak 2019 Pazar 00:30
769 Okunma
Vali Dağlı  Belediye Başkanı Ay Futbolcularla Bir Araya Geldi.

Vali Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay’ı  tesislere gelişinde Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam yönetici Ömer Arslan  karşıladı.
Vali Dağlı ve Belediye Başkanı Ay teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek Ofspor maçından alınan üç puanın yanı sıra karşılaşmada sergiledikleri performansları   için  tebrik ederek pazar günü 18 Temmuz'da oynanacak Karşıyakaspor maçı öncesi moral amaçlı ziyarette bulundular.
Düzcespor tesislerinde  Teknik  heyet ve sporcularla sohbet eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı Ofspor karşısında alınan üç puan ile Düzce halkının moralinin yerine geldiğini vatandaşların ve gençlerin morallendiğini söylemesi üzerine teknik direktör M.Kenan Öztürk Valiliğin ve Belediyenin destekler için teşekkür ederek  ,çok geniş kadromuz yok 22 kişilik kadromuz var kadroda tecrübeli ve tecrübesiz arkadaşlarımız da var biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımıza söz veriyoruz " dedi. 
Düzcespor başkanı Özgür Sağlam vali Dağlı ve Belediye Başkanı  Ay’ı hafta sonu oynanacak Karşıyaka  karşılaşmasına davet etti.
Ziyaret sonrası tesis önünde futbolcularla  görüntü ve fotoğraf çekimi sonrasında basına demeç veren Düzce Valisi Dağlı “Tesisleri gördük ama asıl gençlerimizi görmek ve tebrik etmek için geldik.  
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay “ Sayın Valimiz ile beraber tesislerimizi gezdik, sporcularımızı tebrik ettik, sporcularımız gerçekten başarı gösteriyorlar.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.