5 Mayıs 2024

Üniversite Akademik Bölümler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-öğretim Yılı Üniversite İçi Akademik Bölümler Arası Öğrenci Futbol Turnuvası Büyük Bir Heyecanla Başladı.

27 Nisan 2018 Cuma 14:26
402 Okunma
Üniversite Akademik Bölümler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Düzce Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirilecek Futbol Turnuvasında toplam 4 grupta 17 Fakülte/Yüksekokul takımı başarı için ter dökecek.
Düzenlenen turnuvanın A Grubunda; Gölyaka MYO, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Düzce MYO ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, B Grubunda; Sağlık Hizmetleri MYO, Akçakoca MYO, Teknoloji Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi, C Grubunda ise; Sağlık Bilimleri Fakültesi, Çilimli MYO, Gümüşova MYO ve Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO, D Grubunda ise; Tıp Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Dr. Engin Pak Cumayeri MYO ve İşletme Fakültesi yer alıyor.

Öğrencilerimiz arasında barış, kardeşlik ve dostluğun pekiştirilmesi, ayrıca öğrencilerimizin sportif karşılaşmalarla desteklenmesi amaçlarıyla düzenlenen futbol turnuvası, üç hafta sürecek olup 9 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak yarı final ve final maçları ile sona erecek. Dereceye giren futbol takımlarının ödülleri, Düzce Üniversitesi Öğrenci Bilim, Kültür ve Sanat Günlerinin 3. gününde gerçekleştirilecek törenle sahiplerine verilecek. 24 Nisan 2018 Salı günü oynanan ilk gün müsabakalarında alınan sonuçlar: Düzce MYO - Gölyaka MYO 3-2
Mühendislik Fakültesi - Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi: 8-0
Fen Edebiyat Fakültesi - Sağlık Hizmetleri MYO: 6-0
Teknoloji Fakültesi - Akçakoca MYO: 4-1
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO - Sağlık Bilimleri Fakültesi: 7-0
Gümüşova MYO - Çilimli MYO: 5-3

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.