20 Nisan 2024

Teşkilat ve Belediye Birlikte Çalışacak…

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, belediye meclis üyelerinin de katılımıyla AK Parti Düzce teşkilatı ile toplantı düzenledi.

10 Nisan 2019 Çarşamba 15:45
596 Okunma
Teşkilat ve Belediye Birlikte Çalışacak…

Yerel seçimlerin ardından vakit kaybetmeden işe koyulan Bilim, Sanayi, Teknoloji Eski Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ilk ziyaretini AK Parti Düzce İl Başkanlığına yaptı. Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli, Celal Kasapoğlu ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği toplantıda Başkan Özlü’yü İl Başkanı Mustafa Keskin, Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Düzce’nin ihtiyaçlarının ve vatandaş beklentilerinin değerlendirildiği toplantıda kısa vadede yapılması planlanan çalışmalar da istişare edildi. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Özlü “seçimler geride kaldı, artık birlikte çalışma vaktidir. AK Parti’nin gönül belediyeciliği vizyonu ile il teşkilat başkanımız ve üyelerimiz ile üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız. Memleketimize gönlümüzü verdik, hemşehrilerimize faydalı olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.