2 Mayıs 2024

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den Düzce Teşkilatına Ziyaret…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir, Karadeniz Bölge Koordinatörü Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen teşkilat istişare toplantısı için AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

28 Şubat 2019 Perşembe 18:15
574 Okunma
Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den Düzce Teşkilatına Ziyaret…

İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Merkez ilçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve teşkilat mensupları ile birlikte İl binası önünde karşılandı.
Daha sonra makama geçilerek kısa bir istişare yaptıktan sonra İl Toplantı salonunda, İl Başkanı Mustafa Keskin, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Merkez İlçe yönetimi, Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, İlçe Başkanları, Merkeze bağlı Mahalle ve Köy Başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir ‘’ Düzce teşkilatından memnun olduklarını ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde yüksek oy oranı beklediklerini’’ İfade etti.

Daha sonra İl Kadın Kolları toplantısına katılan, Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet ‘’kadınlarımızın çalışmalarından, özverili ve gayretli olmalarından memnun kaldığını, başta İl Başkanı Mustafa Keskin olmak üzere, Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş’e teşekkürlerini’’ ifade etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.