29 Nisan 2024

Taraftar Düzcespor store’de

Düzcesporlu taraftarlar gönülden bağlı oldukları kırmızı lacivertli renge destek vermek amacıyla Düzcespor store’de buluştu.

22 Aralık 2018 Cumartesi 22:00
1379 Okunma
Taraftar Düzcespor store’de

Düzce Valiliği önünde bulunan Düzcespor  Store’de Düzcespor’a destek amacıyla işletmeciliğini üstlenen  spor programcısı Düzce Haberi Haber Ajansı imtiyaz sahibi  Hasan Kaya ve Düzce Günden Haber  Ajansı imtiyaz sahibi ve spor yazarı Hüsnü Ovalının  girişimleriyle tertiplenen  imza  etkinliğine Kulüp Başkanı Özgür Sağlam ve futbolculardan takım kaptanı Sabutay Bayülken ve Enver Ayyıldız katılarak  taraftarların aldıkları ürünleri imzalayıp fotoğraf çektirdiler.

Düzcespor Store’yi ziyaret edip alışveriş yapanlar arasında Düzcespor eski yöneticilerinden Muzaffer Komit, Türk seven Şirketler Grubu Başkanı Ömer Faruk Türkseven , Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, Kızılay Genel Merkezi Denetleme kurulu üyesi avukat Ali Dilber, MHP Belediye başkan adaylarından Erdoğan Bıyık ve Celal Kasapoğlu ’da ziyaret ederek alışveriş yaptılar.  

Düzcespor kaptanı Sabutay Bayülken Düzcesporun zor  bir süreçten geçtiğini söyleyerek Düzcelilerin takımlarına sahip  çıkmasını istediklerini ifade ederek ellerinden gelen cabayı  göstererek sezon sonunda  Düzcesporun hak ettiği yere getireceklerini dile getirdi.

Etkinliğe destek veren Düzce ASKF.Başkanı ve MHP.Düzce Belediye Başkan aday adayı Erdoğan etkinlikte yaptığı açıklamada Düzce’de spor camiası Düzcespor  tek yumruk olmaya devam ediyor.  

Temsilcimizin   içinde bulunduğu  maddi dar boğazdan kurtulması adına  Düzce de basın sektöründe  çalışan basın mensuplarının  önderlik  etmesiyle  hareketlendirilmeye  çalışılan Düzcespor store ’ye siyaset ve spor camiasından  destekler gelmeye devam ediyor.

Düzcesporun   bu güne kadar  olduğu gibi  bundan sonrada  yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Düzce de spora yön veren  basın mensubu ağabeylerimizin ön ayak  olmalarıyla store  yeniden hareketlendirildi. Bizlerde buradan  Düzce de faaliyet gösteren  sivil toplum   örgütlerini  ,iş adamlarını ve esnaflarını  şehrin tamamına sahip  çıkmaya davet ettiklerini ifade etti.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.