14 Mayıs 2024

Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız

U16 Milli Takımında Forma Giyen Ve Litvanyada Düzenlenen Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasından Dördüncülükle Dönen Düzce Belediyespor Sporcuları Saliha Mandıracı Ve Rana Uçar Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayı Ziyaret Etti.

28 Ağustos 2018 Salı 18:01
490 Okunma
Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız

Litvanyada düzenlenen Avrupa Şampiyonasına katılan U16 Yıldız Kız Milli Takımında forma giyen Düzce Belediyespor sporcuları Saliha Mandıracı ve Rana Uçar turnuvadan sonra Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayı ziyaret etti.

Şampiyonadan dördüncülükle dönen kızlara Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ve antrenörleri de eşlik etti. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebarın da bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Ay Düzce Belediyesinin de destekleriyle kızlarımız başarıdan başarıya koşuyorlar. Onları tebrik ediyor ve onlarla gurur duyuyorum. Bu başarılarının devamını diliyorum. Düzceyi ve Türkiyeyi yurt dışında temsil ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyor ve Düzcemize Türkiyemize hayırlı olmasını diliyorum.

Düzcespor basketbol takımı 1. Lige çıkacaktı biz bunun için mücadele ettik ama takım sayısı fazla olduğu için giremedik. Hatta Milletvekilimiz Ayşe Keşir de takımımızı 1. Lige almak için çalıştı. Yapılan kura çekiminde seçilemedik. Ama çocuklarımızı milli takıma yerleştirdik. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Sporcularımızın arkasındayız. Raftingde de çocuklarımızı gönderdik ve İtalyada şampiyon oldular. Bu arkadaşlarımızdan da şampiyonluklar bekliyoruz. Şu anda da çok başarılı olarak devam ediyorlar dedi. Daha sonra kızları tebrik eden Başkan Dursun Ay ikisine de birer çeyrek altın hediye etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.