24 Nisan 2024

Siyasilerden Hayırlı Olsun Ziyareti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

03 Mayıs 2019 Cuma 10:45
667 Okunma
Siyasilerden Hayırlı Olsun Ziyareti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yeni görevi dolayısıyla kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyenlerle makamında bir araya geliyor. Başkan Özlü, kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra AK Parti ilçe teşkilatları ve diğer partilerin temsilcileri ile de görüşüyor.
Başkan Dr. Faruk Özlü son olarak Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap ve yönetim kurulu üyeleri, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, AK Parti Çilimli İlçe Başkanı Orhan Kansız ve yönetim kurulu üyeleri, Gümüşova İlçe Başkanı Özgür Ören ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Başkanı Ökkeş Kepek’i ağırladı. Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol ile teşkilat üyeleri ile de bir araya gelen Başkan Özlü, ziyaretçileri ile özel olarak ilgilenerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.