29 Nisan 2024

. Seyircisiz Maça Hatıra Bileti.

Tff.3. Lig 2. Gurupta mücadele eden Düzcespor bu hafta seyircisiz oynayacağı Kemer 2003 maçı öncesi Kulübe destek amacıyla düzenlenen bir kampanyayla hatıra bileti bastırdığı biletleri 20 TL’den satışa çıkarıldı.

06 Şubat 2019 Çarşamba 20:30
951 Okunma
. Seyircisiz Maça Hatıra Bileti.

Düzcespor bu hafta kendi evinde  cezası  nedeniyle seyircisinden yoksun oynayacağı  Kemer2003 karşılaşması öncesinde kulübe destek olmak amacıyla bastırdığı hatıra biletleri 20 liradan satıya çıkarıldı.
Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Sağlam, Cuma günü yönetim, teknik ekip ve profesyonel futbolcuların Düzcespor  Stor da  taraftar ile buluşacağını ve biletleri imzalayacaklarını söyledi.

Taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Başkan Sağlam, “Bize eski yönetici abimizden seyircisiz maç için hatıra bileti talebi geldi. Bizde böyle bir çalışma yaparak hatıra bileti satışı yapıyoruz. Cuma günüde namaz çıkışında bir aksilik olmazsa oyuncularımız, yönetimimiz ve teknik ekibimizle birlikte bir imza günü gerçekleştireceğiz.

Hatıra bilet satışlarımız devam ediyor. Taraftarlarımız ayrıca atkılarını formalarını imzalatabilecekler. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.” Dedi.Başkan Özgür Sağlam Düzcespor storda hatıra bileti alan taraftarların biletlerini de imzaladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.