14 Mayıs 2024

Savaş Bulut Dünya Kupasında

İlimiz milli bilardo sporcusu Savaş Bulut 3 Bant Bilardo Dünya Kupasında Ülkemizi temsil edecek.

12 Kasım 2018 Pazartesi 11:49
449 Okunma
Savaş Bulut Dünya Kupasında

Korenin Seul şehrinde yapılacak olan 3 Bant Bilardo Dünya Kupasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Bulut, turnuvaya Dünyanın değişik ülkelerinden 150 bilardocunun katılacağını, 3 Bant Bilardo Dünya Kupası turnuvasının kendisi için yeni bir başlangıç olacağını belirtti.
İlimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Bulut, Korede bilardoya çok yoğun bir ilgi var. Özellikle biz Türk sporcuları çok iyi tanıyor ve ilgi gösteriyorlar. Umarım Düzceyi ve ülkemi en iyi şekilde temsil ederim. Son yıllarda Türkiyede bilardoda müthiş bir gelişim var. Çok iyi sporcular yetişti. Düzcenin de bu dünya sporunda adının duyulması ve var olması için İl Müdürümüz Sayın Feyzullah Derecide çok çaba sarf ediyor. Ben ve diğer bilardocu arkadaşlarım ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Beni destekleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereciye, Düzce Belediyesine ve sponsorlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana inanan ve destek olan herkesten Allah razı olsun. dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Tüm spor branşlarına olduğu gibi bilardoya da yatırım yapıyoruz. Savaş Bulut gibi değerli sporculara sahip çıkacağız ki yerine yetişen genç sporculara örnek olunsun. Dünya Kupasında da sporcumuz Savaş Buluta sonsuz başarılar diliyorum. dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.