3 Mayıs 2024

Sarıoğlun’ dan Sürpriz Destek Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı- Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Adana Milletvekili Jülide Sarıoğlu, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlüyü ziyaret etti.

05 Şubat 2019 Salı 01:15
868 Okunma
Sarıoğlun’ dan Sürpriz Destek Ziyareti

 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı- Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Adana Milletvekili Jülide Sarıoğlu  “Hayırlı olsun”  ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun yanı sıra 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlünün eşi Onur Özlüde bulundu.
Özlüye başarılar dileyen Sarıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında destek için Düzce’ye geleceğini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özlü “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Jülide Sarıoğlu’nun ziyaretinden dolayı onur duydum.
Kendisinden seçim sürecinde destek sözü aldık. Seçim çalışmalarımız kapsamında yeniden Düzce’ye gelmesini temenni ediyoruz. Ankara’da ki tüm ilişkilerimizi, gücümüzü Düzce için kullanacağız” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.