6 Mayıs 2024

Şampiyonlar Düzce Üniversitesinden

Türkiye Karate Şampiyonasında Komite Ve Kata Kategorilerinde Düzce Üniversitesi Öğrencileri Birincilik Kürsüsünde Yer Aldılar.

19 Mart 2018 Pazartesi 10:37
456 Okunma
Şampiyonlar Düzce Üniversitesinden

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Aslı Delibal, Budokaido Kyokushin Ashihara Türkiye Şampiyonasında, kumite ve kata branşında Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Wushu Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada, zorlu müsabakalar sonucunda rakiplerini geride bırakan Aslı Delibal, Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Kazandığı ulusal ve uluslararası sportif başarılarla adından söz ettiren Düzce Üniversitesi, spor alanındaki yükselişini sürdürerek geleceğin milli sporcularını yetiştirmenin de haklı gururunu yaşıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.