5 Mayıs 2024

Şampiyon Kupasını Belediye Başkanı Dursun Aydan Aldı

Düzce Belediyesi Birim Müdürlükleri Arasında Düzenlenen Futbol Turnuvasında Şampiyon İtfaiye Müdürlüğü.

26 Nisan 2018 Perşembe 00:37
372 Okunma
Şampiyon Kupasını Belediye Başkanı Dursun Aydan Aldı

Düzce Belediyesi birimler arası final karşılaşmasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü futbol takımını mağlup eden İtfaiye Müdürlüğü futbol takımı şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Dursun Aydan aldı.
Düzce Belediyesi birim müdürlükleri arasında düzenlenen Kurum İçi Futbol Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu.
11 müdürlük takımları arasında 7 hafta boyunca oynanan maçlar sonucu finale yükselen İtfaiye Müdürlüğü futbol takımı , İmar ve Şehircilik Müdürlüğü futbol takımı karşı karşıya geldi.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayın da izlediği; maçın son bölümlerinde İtfaiye müdürlüğü futbol takımında yer alarak maçta bir gol bir asistle tamamladı.
Mücadele sonrasında İtfaiye Müdürlüğü personeli elde ettiği farklı galibiyetle turnuvanın şampiyonu olurken, ikinciliği İmar ve Şehircilik Müdürlüğü üçüncülüğü Zabıta ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü futbol takımları oldu.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam turnuvada dereceye giren takımlara ve sporculara madalyalarını ve kupalarını verdiler.
Ayrıca turnuvanın en centilmen takımı Park ve Bahçeler Müdürlüğü futbol takımı olurken, en iyi kaleci ödülünün sahibi de Erdoğan Boz oldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.