5 Mayıs 2024

Şampiyon İşletme Fakültesi

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen çekişmeli müsabakalara sahne olan Üniversite İçi Futbol Turnuvasında şampiyon İşletme Fakültesi oldu.

30 Nisan 2019 Salı 21:45
681 Okunma
Şampiyon İşletme Fakültesi

Düzce Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan final maçında, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu 1-0 mağlup eden İşletme Fakültesi, turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında ise Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu, Mühendislik Fakültesi’ni 4-3 yenerek turnuvada üçüncülük derecesi elde etti.

Düzenlenen kupa töreninde, İşletme Fakültesi’ne şampiyonluk kupasını Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar takdim etti.

İkinci olan Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’na kupası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin ve Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay tarafından takdim edilirken, üçüncülük kupasını ise Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu’na İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kılınç ve Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci takdim etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.