15 Mayıs 2024

Salih Sarıbaş Gençler Türkiye Şampiyonu

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (taskk) Kick Boks Şampiyonasında İlimiz Sporcuları 1 Altın Ve 2 Gümüş Madalya Aldı.

20 Temmuz 2018 Cuma 10:10
575 Okunma
Salih Sarıbaş Gençler Türkiye Şampiyonu

Spor Genel Müdürlüğü ve Kick Boks Federasyonunun ortaklaşa organize ettiği, Elazığ Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya ilgi yoğundu. Yaklaşık 5000 sporcu, antrenör ve idarecinin katılım sağladı.

Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Aslan Doğan önderliğinde katılan milli sporcumuz Yaşar Salih Sarıbaş gençler 67 kg Kick Boks Türkiye şampiyonu, Ekrem Ahmet Aksan Türkiye ikincisi, yıldızlarla yarışan bayan sporcumuz Ünzile Selin Ak ise Türkiye ikincisi oldu. Madalya alamayan diğer 5 sporcumuzda çeyrek finale kadar çıktı ve madalya müsabakasında elendiler.

Antrenör Aslan Doğan, Sporcularımız şampiyonaya planlı ve programlı bir şekilde hazırlanarak bu başarılara imza attılar. Her geçen gün ilimizde Kick Boks branşı daha da yükselerek dünyaya sesimizi duyurmaya devam ediyoruz. Sporcumuz yaşar Salih Sarıbaş Gençler Dünya Şampiyonasına giderek ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Diğer sporcumuz Ekrem Ahmet Aksan Büyükler Avrupa Şampiyonasına giderek uluslararası camiada bayrağımızı temsil edecek.

Bayrağımız için yarışan gençlerimizin elinden tutacak önümüzdeki şampiyonalara hazırlanabilmeleri için sponsora ihtiyaçları var. Bu şampiyonaya hazırlanma döneminde sporcularımıza destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereciye teşekkür ediyorum. Hedefimiz Dünya ve Avrupa şampiyonluğu. dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.