3 Mayıs 2024

Sakarya Milletvekili Destek için Geldi

Seçime sayılı günler kala Düzce, siyasileri ağırlamaya devam ediyor.

25 Mart 2019 Pazartesi 23:45
501 Okunma
Sakarya  Milletvekili  Destek için Geldi

İYİ Parti Genel Başkan ve Başkan Yardımcısının ardından İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır da Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e destek vermek üzere Düzce’ye geldi.
Vekil Dikbayır, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerine katılarak Küçük’e destek istedi. 25 Mart 2019 Pazartesi 17:48Bu haber 567 kez okundu. 0 0 31 Mart yerel seçimleri öncesi Düzce’deki siyasi trafik de hızlandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’nun ardından İYİ Parti-CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e destek için İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır da Düzce’ye geldi. Önce İYİ Parti-CHP ortak seçim bürosunda partililerle bir araya gelen ve seçim öncesi Küçük ve teşkilat üyeleri ile bilgi alışverişinde bulunan Vekil Dikbayır, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretler sırasında Dikbayır’a İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ile kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri eşlik etti. İstanbul Caddesi ve Atatürk Bulvarı başta olmak üzere merkezdeki hemen hemen tüm esnafı ziyaret eden Dikbayır, Küçük’e olan güvenini ifade ederek, seçmenlerde destek istedi. Dikbayır, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, 7’den 70’e herkes ile selamlaşıp tokalaşmayı ihmal etmedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.