16 Nisan 2024

PERSONELE MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ VERİLDİ

Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü kurumsal kapasitenin arttırılması ve nitelikli personel ile hizmet kalitesinin yükseltmek için başlattığı Mesleki Yeterlilik Eğitimlerinin sertifika ve kartları personele dağıtıldı. Sertifikaların dağıtımında personelin sorunları ve talepleri de dinlendi.

11 Haziran 2021 Cuma 15:00
288 Okunma
PERSONELE MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ VERİLDİ

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Mesleki Yeterlilik Eğitimlerini başarı ile bitiren 253 personele daha sertifikaları Belediye Başkan Yardımcısı Sinan İnan tarafından tek tek dağıtıldı. Belediye personelinin bilgi, beceri ve yetkinliklerine göre doğru belirlenmesi ve buna bağlı olarak üretim ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen Mesleki Yeterlilik Eğitimleri aynı zamanda kurumu en iyi şekilde temsil edecek personellerin de yetişmesini sağlayacağı belirtildi. 
PERSONELİN SORUNLARI VE TALEPLERİ DE DİNLENDİ
Mesleki Yeterlilik Eğitimlerinin birinci etabını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra ikinci etap eğitim çalışmalarını da hızlandıran Düzce Belediyesi, kurum çalışanlarının büyük çoğunluğuna Mesleki Yeterlilik Sertifikası aldırmayı hedefliyor. 253 personeli birimlerinde tek tek ziyaret ederek hem motivasyonlarını artırmayı hem de sorunlarını dinleyerek eksikleri tespit etmek istediklerini kaydeden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Sinan İnan, “ AB standartlarında Mesleki Yeterlilik Eğitimleri açtık. Bu eğitimlerden tüm personelimizin yararlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni eğitim alanları da açarak çalışanlarımızın kendi alanlarından yetkin olmalarını ve belediyemiz eliyle Düzce’mize en iyi, en kaliteli hizmeti vermelerini istiyoruz” diye konuştu. 
Daha önce 318 personel Mesleki Yeterlilik Sertifikası alırken buna 253 personel daha eklendi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.