3 Mayıs 2024

ÖZLÜ"Kalıcı Konutlara Sağlık Merkezi Müjdesi"

Özlü; Algı operasyonlarına aldanmayın 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü Kalıcı Konutlarda bulunan 6 mahalle ve Nalbantoğlu Mahallesinin mahalle başkanları ve sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

30 Ocak 2019 Çarşamba 11:45
869 Okunma
ÖZLÜ

Özlü, toplantıda Kalıcı Konutlara sağlık merkezi yapılacağı müjdesini vererek “Yapılacağı yer belli, işlemleri tamamlandı, kısa süre içerisinde yapımına başlanacak” dedi. 
Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde Kalıcı Konutlarda bulunan 6 mahalle ve Nalbantoğlu Mahallesinin mahalle başkanları ve sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü  istişare etti. 
Düzce’ye yapılan ve yapılacak hizmetleri halka iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini söyleyen Özlü “Sizler zaten her seçimde başarı ve destan yazıyorsunuz. Düzce’de 2002 yılından itibaren, bütün seçimlerde 1. olmuş tek partiyiz. Bu seçimde de İnşallah güzel bir sonuç alacağız. Yaptığımız anketlerde aldığımız sonuçlar olumlu. Ulaşamadığımız her insana ulaşalım ve yaptıklarımızı anlatalım. AK Parti olarak hangi hizmetleri getirdiğimizi anlatalım. Bir de diyorlar ki, “15 yıl oldu, 
Düzce bölgedeki en az hizmet alan il”.  Bu da tamamen yalandır. Gidin Zonguldak’a, Bolu’ya, Sakarya’ya bakın. Bu arkadaşlar algı operasyonu yapıyorlar. 
Düzce’nin aldığı hizmetler, hiçbir ilin gerisinde değildir. Fazlası vardır, eksiği yoktur. Bunları tek tek anlatmamız gerekiyor. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Bu seçimlerde çok güzel bir sonuç alacağız” dedi. 
Makamların geçici olduğunu söyleyen ve önemli olanın gönüllere girmek olduğunu belirten Özlü “Mahalle bazlı bir çalışma yürütüyoruz. Bu toplantıda mahallelerdeki durum umuzu gözden geçirdik. 
Toplantıya katılanlar mahalle temsilcilerimizdi. Beraberinde sandık görevlilerimiz de toplantıya katıldılar. AK Parti’nin Kalıcı Konutlar’daki oyunun yükselmesi için neler yapmamız gerektiğini istişare ettik.Gönüllere girmeye çalışıyoruz. AK Parti, Düzce’de gönül belediyeciliğinin uygulandığı pilot illerden biri olacak. 
Amacımız bu güne kadar ki yaptığımız çalışmaları aktarmak, bunda sonra yapacaklarımızı milletimizle paylaşmak. 
Bundan sonraki projelerimizi  de 20 Şubat gibi açıklayacağız. Seçimlere 40 gün kalmış oluyor ve unutulmaması, akıllarda kalması için projelerimizi bu tarihte paylaşacağız” dedi. 
Özlü, ayrıca Kalıcı Konutlar bölgesine sağlık merkezi yapılacağını ve işlemlerinin tamamlandığını yapımına da kısa süre içerisinde başlanacağını söyledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.