3 Mayıs 2024

Özlü “Laf Kalabalığıyla Siyaset Yapılmaz”

“Hiç Kimsenin Siyaseti Germeye , Huzuru Bozmaya Hakkı Yoktur”

22 Mart 2019 Cuma 13:00
474 Okunma
Özlü  “Laf Kalabalığıyla Siyaset  Yapılmaz”

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “Hiç kimsenin Düzce’de siyaseti germeye, huzur bozmaya hakkı yoktur. 
Laf kalabalığıyla siyaset yapılmaz. Yaptıkları sadece şu: Faruk Özlü kötü, biz iyiyiz. Bu neyin hırsı, neyin kavgası, neyin telaşı? Projeleriniz nerede, vizyonunuz ne sizin?” ifadelerini kullandı. AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de siyaseti germeye çalışanların olduğunu söyleyerek “Bizim dilimiz sevgi dilidir, hoşgörü dilidir” dedi. 
Siyasetin bir sorumluluk ve hizmet işi olduğunu ifade eden Özlü “Hiç kimsenin Düzce’de siyaseti germeye, huzur bozmaya hakkı yoktur. Laf kalabalığıyla siyaset yapılmaz. 
Siyaset bir sorumluluk işidir. Ömrü hayatında bürokrasi görmemiş, masanın iki tarafında da bulunmamış, proje üretmemiş, ortaya ciddi bir eser koymamış kişiler ne yapar biliyor musunuz? Sadece sataşırlar, sadece kavga ederler, sadece laf kalabalığı yaparlar” şeklinde konuştu. 
Laf kalabalığı yapanların Düzceliler tarafından bilindiğini söyleyen Özlü “Düzce siyasetinde laf kalabalığı yapanları hepimiz biliyoruz. Bırakın kardeşim laf kalabalığını, bırakın kişisel hırslarınızı, bırakın rant hesaplarınızı, bırakın TV kanallarında zoraki attığınız kahkahalarınızı… Projelerinizi görelim, hayallerinizi görelim, icraatınızı görelim. Beni ve partimi hedef alarak, iftira atarak bir yere varamazsınız. Düzceli kardeşlerim kimin vizyon ve proje için, kimin kişisel hesap ve kişisel hırslar için meydana çıktığını gayet iyi görüyorlar” dedi 
Kavga ile seçim kazanılamayacağını söyleyen Özlü “Diğer partilerden birinin adayı çıkıyor ve sürekli şunu söylüyor: 
“Bizim işimiz polemik değil” diyor. Ama bunu söylerken bile polemik yapıyor. Bu arkadaş polemikten öteye geçemiyor. Bana ve partime demediğini bırakmıyor. Sadece kavga çıkararak seçim kazanacağını zannediyor. Ama yanılıyor. Düzceli kardeşlerim adamın gözünün içine bakar ve anlarlar. Kişisel hırslarını her şeyin önüne koyanlarla  Düzce’ye eser kazandırmak için yola çıkanları birbirinden ayırırlar. Yaptıkları sadece şu: Faruk Özlü kötü, biz iyiyiz. Bu neyin hırsı, neyin kavgası, neyin telaşı? Projeleriniz nerede, vizyonunuz ne sizin?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.