3 Mayıs 2024

Özlü Hal Esnafıyla Bir Araya Geldi.

Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü Düzce yaş sebze ve meyve hali esnafını ziyaret etti.

10 Şubat 2019 Pazar 11:45
899 Okunma
Özlü Hal Esnafıyla Bir Araya Geldi.

31 Mart 2019 yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce yaş sebze ve meyve halinde esnafları ziyaret etti. 
Esnaflar ile istişare eden Özlü, hal esnafından fiyatlarda ki artış ve artışın nedenleri ile ilgili bir rapor isteyerek “Bu sene Antalya ve bölge illerinde ciddi doğal hadiseler meydana geldi. Sel oldu, fırtına oldu, hortum oldu seralar zarar gördü, 

fiyatlarda bunlarında etkisi var. Hal ziyaretimizde bana sorulan sorular ve yaptığımız görüşmelerden aldığım çok önemli notlar var.
Esas konu olan piyasa düzenlemesi ve denetlenmesi ile ilgili hükümetimiz çalışıyor. Sebze ve meyve fiyatlarının tohum, gübre ve mazot fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle de fiyatlarda artış var. Tohum fiyatları teknoloji, gübre fiyatları Petro kimya alanı ile ilgili bir konu. Türkiye’nin üretim ekonomisi konusunda ki açıklarının sebze ve meyve fiyatlarına kadar yansıdığı bir durum söz konusu. Bu konularda hükümetimizin çalışmaları var. Gereken neyse yapılacak” dedi. 

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, hal ziyaretinin ardından Düzce Yeni Sanayi Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.