3 Mayıs 2024

Özlü , Ekibini Tanıttı…

Özlü “Bu Liste Düzce’yi Uçurur”

20 Şubat 2019 Çarşamba 22:15
646 Okunma
Özlü , Ekibini Tanıttı…

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis (İGM) Üyesi adaylarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında “yeni dönemle ilgili mesajlar verdi”  Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Belediye Başkanı ve İGM Üyesi Adayı Dursun Ay’la birlikte kalıcı konutlar bölgesinde bulunan Belediyeye ait Erguvan Tesisleri’nde Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İGM Üyesi adaylarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında adayları bir bir tanıttı.
 
Düzce Belediye Başkan adayı Dr. Faruk Özlü, meclis üyesi alımında ve seçiminde seçici olduklarını ve belirterek belli kriterler ışığında listenin oluşturulduğunu dile getirerek, genç, kadın, meslek ve kentin demografik yapısı dikkate alınarak liste oluşturulduğunu belirterek “ Bu liste Düzce’yi uçuracak bir listi. Bu liste Düzce’yi uçurur. Ak parti listelerinden en az üç liste daha çıkar” dedi.

Ak Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi listesinde Kontenjan adayı olarak eski MHP Belediye Başkan aday adayı Celal Kasapoğlu, eski belediye Başkan Yardımcılarından Hüdaver Gösterişli, eski Belediye Başkan Yardımcılarından Ergin Çelikağ gibi isimler de yer alıyor:
Kontenjan adayları:Celal Kasapoğlu, Hüdaver Gösterişli ve Mesut Sancaklı'nın yer aldığı işte Ak Parti Düzce Belediye Meclis üyesi adayları:1-Cihat İnan 2- Ergin Çelikağ 3- Bayram Ali Kubilay 4-Güler Güneş, 5-Erdem Akalın, 6-Nurullah Yıldız 7- Leyla Ağan 8- Burak Coşkun 9- Ahmet Çalışkan 10- Oya Kocaman 11- İlknur Yıldırım 12-Hasan Günden13-İlknur Bahar 14- Cemil Aksoy 15- Murat Aydın 16- Hasan Küçük 17- Mustafa Bilgin 18- Cansu Biriktir 19- Sinan Karadağ 20- Emin İşbilen 21- Ömer Faruk Aşukoğlu 22- Muhammet Ali Toramanoğlu 23- Recai Gün 24)-Yeliz Yakalıoğlu 25- Eyyübül Ensari Güdük 26- Engin Eser 27- Ayşegül Mazlum 28- Ahmet Özdemir 
Ak Parti İGM Üyesi adayları da şu isimlerden oluşuyor: Merkezde ilk sırayı 'Gönlümde İGM var' diyen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay alırken, 2. sıra iş insanı Hasan Aktürk, 3. sırada AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert'in oldu.
4. sırada Musa Küçük 5. Sırada mevcut İGM üyesi Çiğdem Günal bir kez daha listeye girme şansı elde etti. 6. Sıra da Ekrem İşlekoğlu yer aldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.