3 Mayıs 2024

Özlü “Düzce Bizim Evimiz”

65. Hükumet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Gürcü Kültür Derneğini ziyaret etti.

05 Şubat 2019 Salı 00:45
931 Okunma
Özlü “Düzce Bizim Evimiz”

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü Düzce Gürcü Kültür Derneğini ziyaretinde “Düzce bizim evimiz. 
Biz burada doğduk, burada büyüdük, burada yetiştik ve buradan Ankara’ya, İstanbul'a Türkiye'nin farklı şehirlerine gittik. Görevler icra ettik, vazifeler gördük, görevlerde bulunduk ama ne yaparsak yapalım biz Düzce'liyiz. Atalarımız, büyüklerimiz buralı, bu topraklarda gömülü dolayısıyla biz Düzceliyiz ve Düzce bizim evimiz.Düzce’ye karşı sorumlulukları olduğunu söyleyen Özlü “Bu şehre karşı sorumluluklarımız var. 

Çeşitli görevlerde bulundum, bürokraside çalıştım, devlette çalıştım, uzun yıllar çeşitli şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptım, bakanlık yaptım, milletvekilliği yaptım ama neticede ben Düzceliyim. Düzce bizim doğduğumuz büyüdüğümüz bir şehir olarak bu şehre karşı bir sorumluluğumuz var.

23 Şubat tarihinde projelerini açıklayacağını söyleyen Özlü “Partimizin ve Sn. Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Belediye Başkanı adayı olarak gösterildim. Bugün bir belediye başkanı adayı olarak Düzce için çalışıyoruz ve çok güzel projeler hazırladık. Bu projelerimizi sizlerle 23 Şubatta paylaşacağız. 

23 Şubatta Düzce için çok güzel projelerimiz var. Düzce çok farklı kültürlerin çok farklı bölgelerden gelen toplumların ortak birlikte yaşadığı, farklılıkların birlikte yaşadığı bir şehir. Özlü, dernek üyelerine yapacağı projelerden birinde yer tahsisi yapacağı sözünü vererek “Projelerimizden birinde güzel bir sokağımız olacak. Burada Düzce’de ki tüm  kültürler temsil edilecek, kendi kültürlerini, yemeklerini, örf ve adetlerini yaşayabilecekler, tanıtabilecekler. Gürcü derneği olarak bu bölgede size bir alan tahsis  ederiz ve sizde burada gürcü mutfağının muhteşem yemeklerini güzel lezzetlerini insanlarla buluşturma imkânı bulursunuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.