3 Mayıs 2024

Özlü Aziziye Sakinleriyle Buluştu

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Faruk Özlü Aziziye Mahallesinde gerçekleştirilen çadır toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

28 Şubat 2019 Perşembe 09:15
650 Okunma
Özlü Aziziye  Sakinleriyle Buluştu

Aziziye  mahalle sakinleriyle buluşan Özlü, bazı kesimlerce eleştirilen AK Parti’nin ve kendisinin Düzce için ne yaptığı eleştirilerine yanıt verdi ve “Düzce’de ne varsa, tamamını yapan AK Parti’dir” dedi.
Aziziye mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda  Özlü’ ye AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti eski Milletvekili Fevai Arslan ve belediye meclis üyesi adayları katılım  sağladı.

Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’ nün hayat hikayesinin yer aldığı videolar izlendi. Bu videolardan sonra ise Özlü’ nün hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin animasyonlu tanıtımı vatandaşlarla paylaşıldı.

Düzce Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Faruk Özlü toplantıya  iştirak  eden  mahalle sakinlerine  hitaben yaptığı konuşmasında,  Partisine ve şahsına yöneltilen eleştirileri anımsatan Özlü, o eleştirilere yanıtı verdi: “Diyorlar ki, ‘AK Parti 17 yıldır iktidarda, Düzce’ye ne yaptı? Bakan Özlü Düzce’ye ne yaptı?’ 1999 depreminden sonra, Düzce’de taş üstünde taş kalmamıştı. En şiddetli depremi görmüş bir ilde yaşıyoruz.

2002’de iktidara geldik ve Düzce’de her ne varsa, tamamını yapan AK Parti’dir.” “İYİ Parti, CHP ve HDP ittifak yapıyor” Düzce’de Cumhur İttifakının uygulanmadığını hatırlatan Başkan Adayı Özlü, Millet İttifakına değinerek şunları söyledi: “Biz AK Parti’yiz ve ittifak yapmadan seçime gidiyoruz. Bir başka parti Milliyetçi Hareket Partisi de seçime ayrı gidiyor. Türkiye’nin birçok yerinde ittifak var ama Düzce’de yok. İYİ Parti, CHP ve HDP ittifak yaparak seçime gidiyorlar. Karşıda bir ittifak var. İster Millet İttifakı denilsin, ister Zillet İttifakı denilsin. Karşıda bir ittifak var ve çok tehlikeli bir ittifak var.” “Farkımız dersimize çalışıyor olmamız” Hayatı boyunca dersine çalışan bir insan olduğunu dile getiren Özlü, Erdoğan’ın kendisini görevlendirmesi üzerine de dersine çalıştığını belirterek şunları söyledi:

Mahalle mahalle Düzce’nin sorunlarını çalışan, bunları inceleyen, takım kuran tek siyasi parti AK Parti’dir. Açık ara AK Parti’nin farkı vardır, bizim farkımız dersimize çalışıyor olmamız. Ben dersime çalıştım, dersime çalışarak geldim. 56 mahalleyi ayrı ayrı inceledim.” “Büyük bir heyecan ve sevinç var.Aziziye’de bu akşam çok coşkulu bir kalabalık ve heyecan ve sevinç vardı. İlk toplantımızı bugün burada yaptık. AK Parti farklıdır. Ak Parti, çadır toplantıları yapar. Bunu her mahallemizde yapacağız. Gündüz saatlerinde de Yığılca’daydım ve esnaf ziyareti yaptım. Düzce’de coşkulu bir hava var. Bize ve AK Parti’mize büyük bir teveccüh var. Düzcelilerin bu güvenini boşa çıkartmayacağız. Çok çalışacağız, daha büyük işler başaracağız  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.