5 Mayıs 2024

Özbey İlk Antrenmanına Çıktı

Düzcespor Teknik Sorumlu Ufuk Özbey Yönetiminde Ofspor Hazırlıklarını Sürdürdü

26 Nisan 2018 Perşembe 20:12
544 Okunma
Özbey İlk Antrenmanına Çıktı

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 33.haftasında deplasmanda play-off mücadelesi veren Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Son oynanan 7 maçta 6 beraberlik alarak play-off potasının dışında kalan ve teknik direktör Murat Şanvardar'ında istifasıyla yıkılan kırmızı lacivertliler yeniden play-off potasına dahil olabilmek adına üç puan parolası ile hazırlıklarını sürdürüyor.
Bu sezon takımda daha önce 13 haftalık zaman diliminde yardımcı antrenör olarak görev yapan ve futbolcular tarafından tanınan Ufuk Özbey yönetiminde hazırlıklarını gerçekleştiren kırmızı lacivertliler, ısınmanın ardından dar alan ve pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.
Antrenmanda kısa sürede uyumun yakalandığı görülürken Düzcesporun yeni teknik direktör Ufuk Özbey ile galibiyet serisi yakalayarak play- offta mücadele etmesi bekleniyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.