5 Mayıs 2024

Narkotik Eğitim Tırı Düzce de.

Bağımlılıkla mücadele programı kapsamında Narkotik Eğitim Tırı Düzcelilerin hizmetine sunuldu.

15 Kasım 2018 Perşembe 10:28
580 Okunma
Narkotik Eğitim Tırı Düzce de.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Düzce İl Özel İdaresinin ortaklaşa düzenlediği bağımlılıkla mücadele programı kapsamında Narkotik Eğitim Tırı Düzcelilerin hizmetine sunuluyor.
Anıtpark meydanında halkın ziyaretine açılan Eğitim Tırını Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dilek Demirezen Akkuş, kurum temsilcileri ve öğrenciler ziyaret etti.

İstanbul genelinde nüfus yoğunluğunun fazla olduğu meydan ve bölgelerde; gençlere, ailelere ve toplumun diğer fertlerine hizmet sunabilmek için oluşturulan Narkotik Eğitim Tırı, çocuklar ve gençlerin maruz kaldıkları risklerden korunmaları; mutlu, üretken, yaratıcı bireyler olarak var olabilmeleri için; bilişsel, fiziksel, psikolojik, sosyal gelişimlerin desteklenmesi, madde kullanımı ve bağımlılıklarla ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekerek; gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu bilgilendiriyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Eğitim Tırı; 14 Kasımda Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, 15 Kasımda Düzce Üniversitesi Merkez Kampüsünde olurken, 16 Kasımda ise Düzce Üniversitesi Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulunda olacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.