3 Mayıs 2024

MHP’Lİ BIYIK’TAN AK PARTİ’Lİ ÖZLÜ’YE

"SİYAH TAKIM GİYEREK PROTESTO EDİYORUM”

29 Ocak 2019 Salı 00:15
1400 Okunma
MHP’Lİ BIYIK’TAN AK PARTİ’Lİ ÖZLÜ’YE

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’yi ve Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’yü hedef seçti. MHP’li Bıyık “Özlü’ye artık sayın demiyorum. Bugün siyah takım elbise giyerek protesto ediyorum” dedi.
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (ASKF) yapılan nakdi yardımların Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü tarafından paylaşılmasına tepki göstererek yapılan paylaşımı ve söylemi “Sığ Siyaset” olarak nitelendirdi.
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık düzenlediği basın toplantısında “Herkes aklını başına alsın” diyerek başladığı sözlerine Ak Parti ve Özlü tarafından yürütülen seçim faaliyetlerini “sığ siyaset” olarak nitelendirdi.
 'Sizin gibiler hem kendilerini hem partilerini hem de ittifakı bitiriyorlar' diye seslenen MHP’li Bıyık, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na  yapılan nakdi yardımlarla ilgili olarak hakkında hazırlanan bir videoya büyük tepki gösterdi.
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, amatör spor kulüplerine yapılan yardımlarla ilgili olarak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü ve yandaşları tarafından bir videonun paylaşıldığını ve bu yardımı devlet değil de sanki Faruk Özlü'nün kendisi yapmış gibi gösterilmeye çalışıldığını iddia etti.
Bıyık 'Herkes aklını başına alsın. Yalan yanlışla fitneyle siyaset yapılmaz' dedi.
AkParti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü sayesinde yardım alınmadıklarını kaydeden Bıyık :”Ben 30 yıldır siyasetin içindeyim, böyle sığ bir siyaset anlayışı görmedim. Devletin tüm Türkiye'de tüm amatör spor kulüplerinde yaptığı yardımları sanki kendisi yapmış gibi böyle bir videoyu Düzce'de yandaşlarıyla yaymaya çalışıyorlar. Kendisine sorsanız benim bilgim yok diyecek. Eski bakana ve yanındakilere yakışmadı. Bizim için cumhur ittifakı olmazsa olmazımızdır. Bunlar hem kendilerine hem partilerine hem de itifaka zarar veriyorlar' şeklinde konuştu. 
Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na yapılan yardımla ilgili yaşanan süreci anlatan Başkan MHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Bıyık, 'Hikmet Keskin beni aradı. Kendisi ölmedi, yaşıyor. Yanımda bakanımız var, talebiniz nedir dedi. Ben de il özel idareden nakdi yardım alınamadığını bu sebeple nakdi olursa iyi olacağını söyledim. Yaklaşık 65 kulüp var 8 bin liradan toplam 400 küsür bin lira para yapıyor. Tamam dedik. Bu devletin katkısıdır, Faruk Özlü'nün Düzce'ye katkısı değildir' açıklamasında bulundu.
Bazı illerin aldıkları yardımların çeklerini de örnek olarak paylaşan Bıyık, İstanbul, Erzincan, Edirne ve Denizli gibi illere verilen çeklerin resimlerini gösterdi.  'Artık kendisine 'Sayın' demiyorum!..' Tüm Türkiye'de yapılan bu yardımın Faruk Özlü'ye mal edilemeyeceğinin altını çizen Bıyık, Özlü'ye şöyle seslendi 'Sayın diyordum kendisine artık demeyeceğim. Protesto amacıyla da bugün siyah giyindim. Herkes aklını başına alsın. Siyaset onurlu şekilde yapılır, ispatlayacağınız şekilde konuşursunuz. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber cumhur ittifakı için her şeyi yapıyoruz. Ama Faruk Özlü hem kendisine, hem partisine, hem de cumhur ittifakına zarar veriyor. Ak parti siyasetini Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışır bir yol haritası çizerek yapsınlar. Yalan yanlış, fitneyle siyaset yapmasınlar.' Şeklinde konuştu.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü'ye seslenen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık:” Ak Parti’yi sen bitiriyorsun, sizin gibiler partiyi bitiriyor” diyerek Ak Parti İl Teşkilatına ve Dr. Faruk Özlü’ye çağrıda bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.