3 Mayıs 2024

MHP.Belediye Başkan Adayı Bıyık Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Konuralp esnafını ve pazarcısını ziyaret etti.

27 Ocak 2019 Pazar 00:45
1550 Okunma
MHP.Belediye Başkan Adayı Bıyık Çalışmalarını Sürdürüyor

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını  devam eden  MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Konuralp’te kurulan pazaryerini ve Konuralp esnafını ziyaret ederek destek istedi. 
Ziyaretlere MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de Erdoğan Bıyık’a eşlik etti. 

Konuralp’te kurulan pazaryerinde pazarcı esafının yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a pazarcılar elma ve portakal ikram  ettiler. İkramları geri çevirmeyen Bıyık, sizin taleplerinizi ve isteklerinizi çok iyi biliyorum. 31 Mart’ta destekleriniz ile Belediyeyi alarak size hak ettiğiniz hizmeti ulaştırma adına çalışacağız.

Pazaryeri ziyaretinin ardından Konuralp esnafını da ziyaret eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a ilgi gösteren 
Konuralp sakinleri tam destek sözü verdiler. 

Düzce Belediyesinin Konuralp’te bulunan ek hizmet binasında çalışan personeli de ziyaret eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, 31 Mart’tan sonra birlikte çalışmak temennilerinde bulunarak Konuralp ziyaretini sonlandırdı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.