15 Mayıs 2024

Mehterli Amatör Spor Haftası Açılışı

Düzce'de Gençlik Ve Spor Bakanlığı İle Ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tarafından Düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinliğinde Protokol Ve Sporcular Mehteran Marşları Eşliğinde Yürüdü.

08 Ekim 2018 Pazartesi 20:06
493 Okunma
Mehterli Amatör Spor Haftası Açılışı


Düzce'de Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı.
Cedidiye Camisi önünde toplanan sporcular ve protokol üyeleri,etkinliğin yapıldığı Anıtpark Meydanı'na kadar yürüdü.

Anıtpark Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erdoğan Bıyık, yaptığı konuşmasında spora ve sporcuya ilginin her geçen gün arttığını belirtti.

Bıyık,desteklerin çoğalmasının toplum nezdinde iyiye işaret olduğunu,sporun her alanda etkisi olduğu, sporla uğraşan çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan
uzak kalacağını, sporun ülkenin geleceği olacağını söylüyoruz. Anne-babaların, çocuklara sporu erken yaşta başlatmaları gerekiyor. Burada bize düşen, ülkenin geleceği olan çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlamak ve gerekli altyapıları oluşturarak,sağlıklı ve huzurlu bir toplum olmaya devam edeceğiz.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ise gençlerin spora yatkın olduğunu, bunun spor alanlarıyla keşfedilmesi gerektiğini belirtti.
Dereci, gençlerin projelerle spora teşvik edilmesini sağladıklarını gençleri spora özendirmek, spora yeni başlayan sporculara müsabaka tecrübesi kazandırmak,
gençlere sporu sevdirerek,onları kökü alışkanlıklara karşı korumak gerekiyor.

Ruhen ve bedenen gençlerimizin sağlıklı birey olmalarını sağlamak, vatanını ve milletini
seven sporcu yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Hafta boyunca devam edeçek Amatör spor haftası etkinliklerinin ilk günü halk oyunları ve ceşitli spor branşlarda yapılan gösterilerle son buldu.


Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.