2 Mayıs 2024

Mahir Ünal Şişli Üzerinden CHP’ye Yüklendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Düzce’de

27 Şubat 2019 Çarşamba 19:30
644 Okunma
Mahir Ünal Şişli Üzerinden CHP’ye Yüklendi.

Yerel seçim çalışmalarını denetlemek ve partisinin seçim bürosunun açılışını yapmak üzere Düzce'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Düzce Valiliğini ve Düzce Belediyesini ziyaret etti. Ünal, AK Parti Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve partililer ile birlikte ziyaret ettiği Başkan Dursun Ay'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Ünal, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhur ittifakı adaylarının birbirlerini eleştirmemeleri uyarısında bulunan Ünal, " Cumhur ittifakı içindeki partinin adayları sadece projelerini açıklayacaklar. Birbirlerinin aleyhine hiçbir ifade kullanmayacaklar,birbirlerini eleştirmeyecekler” dedi.
Millet ittifakı mensupları siyasi partilerin alanda olmadığını savunan Ünal," Millet ittifakı millet ismini kullanmayı hak etmiyor. O yüzden millet ittifakını, millet değil zillet ittifakı, illet ittifakı olarak ifade ediyoruz" diye konuştu.
Son günlerde tepkilerin odağı haline gelen ve çöplerin toplanmadığı Şişli üzerinden CHP'ye yüklenen Ünal, şunları söyledi: "AK Parti dışında, Cumhur İttifakı dışında, CHP'nin ya da diğer siyasi partilerin sorun çözme kapasitesi var mı? Yok. Televizyonlarda izlemişsinizdir, haberlerde görmüşsünüzdür. CHP'deki belediyelerde değişen bir şey yok. İstanbul'a baktığınızda nasıl ki 1992-1993 yıllarında İstanbul'da çöp, çukur, çamur, susuzluk hava kirliliği vardı, bugün İstanbul'da bakıyorsunuz CHP'li belediyelerin olduğu yerde yine çöpler ve çukurlar duruyor. Personel, işçi maaşının ödenmemesinden tutun da grevlere kadar, Türkiye'nin eski ve terk ettiği o kötü görüntüleri CHP hala kendi belediyelerinin olduğu yerde muhafaza etmeyi bir şekilde başarmış gözüküyor. Kendi iç problemlerini yönetemeyen CHP'nin, Türkiye'yi yönetmesi de mümkün değil" diye konuştu.

Cumhur ittifakı içindeki AK Parti ve MHP’nin adaylarının centilmenlik anlaşması içinde olduklarını ve bu yüzden birbirlerini eleştirmemeleri gerektiğini hatırlatan Ünal, centilmenlik dışı söz ve hareketlerin her iki partinin genel merkezleri tarafından uyarılacağını vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal  secim ofisi açılışı ve esnaf ziyaretlerinin ardından Düzce’den ayrıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.