5 Mayıs 2024

KYK’ lılar Potada Buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İller arası Basketbol Bölge 2.Grup Elemeleri Düzce’de başladı.

16 Nisan 2019 Salı 20:45
533 Okunma
KYK’ lılar Potada Buluştu.

15-21 Nisan 2019 tarihleri arasında 18 Temmuz Spor Salonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İller arası Basketbol Bölge 2.Grup Elemeleri başladı.
Düzce, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa, Sakarya, Yalova, İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale’nin yarışacağı Kyk iller arası Basketbol Bölge 2.Grup Elemeleri içi 18 Temmuz Spor Salonu’nda açılış seremonisi yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, KYK iller arası basketbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarı dileyerek turnuvaya start verdi.
Takımlar 7 gün boyunca, 27-02 Mayıs 2019 tarihleri arasında yine Düzce’nin ev sahipliğini yapacağı Türkiye Finallerine kalma mücadelesi verecekler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.