5 Mayıs 2024

Kupalarını Başkan Ay Verdi.

Üçüncü kez Türkiye ikincisi olarak Düzce’yi gururlandıran Kültür Koleji öğrencileri kupalarını Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’dan aldı.

05 Mart 2019 Salı 21:45
669 Okunma
Kupalarını Başkan Ay Verdi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları Genç Kızlar A Kategorisinde Türkiye ikincisi olmayı  başaran   Düzce  Belediyespor  bünyesinde antrenmanlarını sürdüren Düzce Kültür Koleji öğrencileri kupalarını Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın elinden aldı.
Gençleri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Ay “ilimizde böyle ulusal başarılara imza atan gençlerimizi desteklemekten gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Kültür Koleji öğrencilerinin de farklı kategorilerde aldıkları  derecelerle de kutlarken, voleybolcularımızın da   bu yıl üçüncü kez elde ettikleri Türkiye ikinciliğinden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.

Onursal başkanı olduğum Düzce Belediyespor kulübümüz, başkanı, antrenörleri, yöneticileri ve sporcularını da ayrıca tebrik ediyor,  sporcularımızı  Kültür Koleji  bünyesinde okumalarını  sağlayan  destek  veren Kültür Koleji sahibi Hasan Aktürk kardeşimizi de kutluyorum,  sporcularımızın  başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.