5 Mayıs 2024

KULÜPSÜZ FUTBOLCULAR HAZIRLIK MAÇINDA ADANA DEMİRSPOR İLE KARŞILAŞTI

Bolu'da Abant yolu üzerinde bulunan bir tesiste kampa giren Profesyonel Futbolcular Derneği'ne bağlı futbolcular Adana Demirspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kaybetti.

19 Temmuz 2019 Cuma 18:15
636 Okunma
KULÜPSÜZ FUTBOLCULAR HAZIRLIK MAÇINDA ADANA DEMİRSPOR İLE KARŞILAŞTI

Bolu'da kampa giren Profesyonel Futbolcular Derneği'ne bağlı futbolcular günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok takımda oynamış başarılı  futbolcuların yer aldığı Profesyonel Futbolcular Derneği, kamp yaptığı otelin sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Karşılaşma, Adana Demirspor'un 2-1'lik galibiyeti ile sona erdi. 
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Ergün Pembe, kampta oyuncuları gidecekleri takımlar için hazırladıklarını belirterek, "Çok güzel bir kamp  ortamı oldu. Burada yeni oyuncularla tanıştık. 1'inci ligden olsun diğer alt liglerden olsun buraya herkesi kampımıza bekliyoruz. Kampımız herkese açık. 
Temennimiz kimse gelmesin, hepsi kulüpleriyle anlaşsın ama maalesef olmuyor. Biz oyuncuları en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık" diye konuştu.
Geniş bir kadroyla kamp çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Ümit Özat, "Bu maçlar gidecek ve kalacak oyunların belirlenmesi  için önemli. Onların hazır olmaları bizler için de takım içinde önemli. Kulüp başkanı 7/24 saat mesai harcıyor. Eksik bölgeleri söyledik. Alabileceğimiz  oyuncuları almaya çalışıyoruz." dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.