3 Mayıs 2024

Küçük “Sağlık Projelerini Açıkladı

İYİ Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzcelilerin sağlıklı yaşamasına destek vermek amacıyla hazırladıkları projelerini yazılı basın bildirisinde açıkladı.

13 Şubat 2019 Çarşamba 12:15
591 Okunma
Küçük “Sağlık Projelerini Açıkladı

İYİ Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük,Düzce’nin sağlık alanında bölgesel bir merkez haline geleceğini belirterek, “Dünyada önemli şeylerin başında sağlık gelir. Düzcemiz sağlık alanında Bölgesel bir merkez haline gelecektir. Düzce Belediyesi olarak bizlerde sağlık alanında halkımıza gerekli  hizmeti ve desteği vereceğiz” 
Kuracakları belediye rehabilitasyon ve sağlık merkezi ile, Düzce’de bulunan sağlık yatırımlarını tamamlayıcı bir sağlık merkezi oluşturacaklarını belirten Küçük, “Bu sağlık merkezinde diş polikliniği, diyetisyen, psikolog, pedagog, alkol ve madde bağımlılığı tedavi ve eğitim merkezi, teşhis ve tedavi imkânlarının yanında aile danışma hizmetlerini halkımıza vereceğiz” 

 Belediye bünyesinde hastane misafirhanesi kuracaklarını belirten Küçük, “ Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi yakın bir alanda, imkânları bulunmayan vatandaşlarımız ve çevre illerden gelen hatsala yakınlarının,  konaklamaları amacıyla 30 kişilik kapasitesi yatak kapasitesi olan hastane misafirhanesi kuracağız” 
 Küçük, tedavisi için şehir dışına gitmek zorunda kalan hastalar için mevcut hasta nakil araçlarına modern yeni Belediye Nakil Araçları ekleyerek, hastaların hızlı  nakil olmasını sağlayacaklarını belirtti.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.