3 Mayıs 2024

Küçük Hayvan Hakları da Korunacak.

İYİ Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, seçilmesi durumumda, 5199 sayılı Hayvan Hakları Koruma Kanununda belediyelere verilmiş olan görevleri, yasal çerçevede yapacağına ve sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerle işbirliği içerisinde olacağına söz verdi.

09 Şubat 2019 Cumartesi 14:00
918 Okunma
 Küçük Hayvan Hakları da Korunacak.

 İYİ Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Hayvan hakları koruma kanununun belediyelere vermiş olduğu haklar kapsamında  hayvan severlerle her zaman işbirliği içinde olacağının sözünü vererek, “ Düzce Belediyesi Köpek Barınağı’nı modernize etmeyi, modern toplama aracı ve hayvanlar acil ambulans aracı almayı taahhüt ediyorum.
Düzce’ye mini hayvanat bahçeleri  açacaklarını belirten Küçük, “Orman İşletmesi bahçesinde 11 dönümlük alan içinde yapılan Kent Parkının uygun bir bölümüne Mini Evcil Hayvanat Bahçesi yaparak,  çocuklara hayvan sevgisi aşılayacağız. Mahalle meydanlarının belli kısımlarında evcil hayvan gönüllüleri için, hayvan sevgisi ve bilinci oluşturacak alanlar kuracağız

Kış aylarında sokak hayvanlarının üşümemesi ve aç kalmaması için patiler üşümesin projesi hazırladıklarını belirten Küçük, “Şehrin belli yerlerinde kuracağımız sokak hayvanları kulübelerini sürekli kontrol altında tutacağız. Mama ve su ihtiyaçlarını belediyemiz tarafından karşılayacağız” Sanal ortamda oluşturacakları sokak hayvanları bağış fonu ile sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılayacaklarını, 
yaralı veya güçten düşmüş sokak hayvanları için acil müdahale ekibi kuracaklarını, 24 saat kesintisiz hizmet verecek.
Sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek,tüm aşıları yapılmış, kontrolleri yapılmış sokak hayvanları ilimizdeki gönüllü vatandaşlara sahiplendirmeleri yapılacağını belirtti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.