3 Mayıs 2024

KÜÇÜK” Bu Görüntüler Düzce’ye Yakışmıyor”

Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, stadyum ve spor kompleksi yapılacağı yönünde dilendirilen bölgenin vahşi çöp depolama olarak kullanılmasına tepki gösterdi.

31 Ocak 2019 Perşembe 21:00
720 Okunma
 KÜÇÜK” Bu  Görüntüler  Düzce’ye Yakışmıyor”

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, Stadyum yapılması amacıyla ayrılan ancak geçen sürede söz verilen alanın çöplük olarak kullanılmasına tepki göstererek,  yıllarca her seçim döneminde stadyum  olacağı sözü verilen bu alandaki görüntü gerçekten içimizi burktu. Bizim insanımıza,söylemlerin tam tersi  icraatlar gerçekten beni üzdü.  Buradaki görüntüler Düzce mizi, Düzce’de yaşayan insanlarımızı, gençlerimizi üzecektir. Düne  kadar  bu alanı stadyum olarak deklare ederken bugün buraların vahşi çöp depolama alanları olarak kullanılmasını kabullenemiyoruz. Düzce Belediyesi Düzcelinin aklıyla oynuyor gibi geliyor bana’ dedi.
Küçük,  Kazukoğlu  Tepecik Mahallesi, Düzce Kasrı karşısındaki spor kompleksi olarak ilan edilen alan  çöp depolama alanı olarak kullanılıyor. Akıl alacak gibi değil. Düzce Belediyesi’nin kendine gelmesi gerekir. Gerçekten Düzce Belediyesi’nin artık söylemleriyle paralel işler yapması gerekir. Söylemler eyleme  dönüşürken  bizim insanımızın aklıyla oynamaması da gerekiyor’ dedi.
Küçük, ‘Bizim için popilist politika yapıyor diyorlar. Suyu ücretsiz vereceğimizi söylediğimizde “bedava su olmaz” diye tepki gösterdiler. Oysa biz bedava su vermiyoruz, bizim insanımızın hak ettiği yaşamın gereğini ücretsiz veriyoruz. Burada hiçbir popilizm yok. Kayıp olan, kaçak olan suyu tekrar kazandıracağız. Biz 12 metreküpe kadar olan sudan ücret alınmayacağını söylerken doğruları söyledik. Doğrulardan hiç şaşmayacağız bütün Düzce halkı bunu böyle bilsin. Bizim doğrularımız bilsinler ki Düzce halkının doğruları olacaktır. Asla tavrımızı, tarzımızı değiştirmeyeceğiz. Herhangi bir şekilde yolumuzdan çekilmeyeceğiz’ dedi.
Küçük, ‘Bu alanı stadyum yapacağımızı daha önceki adaylıklarımızda ilan etmiştik. Ama gördük ki stadyuma temel adına, dolgu taşıyorlar diyoruz bu çöpleri. Doğru bir tavır, hareket değil.  Bu çöpün üzerine stadyum yapamazsınız artık’ dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.