2 Mayıs 2024

Koray Aydın Düzce’deydi.

Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek için Düzce'ye geldi.

08 Mart 2019 Cuma 00:15
523 Okunma
Koray  Aydın  Düzce’deydi.

İlk olarak Gümüşova'da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Aydın, Çilimli  ilçe teşkilatının açılışını yaptı.  İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın bugün çeşitli temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak üzere Düzce'ye geldi. Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek için Düzce’ye  gelen Aydın kalabalık bir partili grubu tarafından saat 11.30'da Hendek otoban gişelerinde karşılandı.

Aydın, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, ilçe teşkilatı ve başkan adayları ile birlikte ilk olarak Gümüşova'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ardından Çilimli'ye geçen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, burada ilçe teşkilatının açılışını yaptı. Aydın'ın Düzce programı, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile devam etti.

İYİ Parti İl Teşkilatı'na yapacağı ziyaret sonrası Düzce merkezde esnaf ziyaretleri yapacak olan Aydın, Konuralp Seçim Bürosu açılışına da katılacak. Dereli Tütüncü Mahallesi Dernek ziyareti sonrası Aydın, Düzce'den ayrılacak. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.