3 Mayıs 2024

KLASİK BİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAYACAĞIM.

ÖZLÜ “BENİM MÜCADELEM; VİZYON VE BÜYÜME MÜCADELESİDİR”

22 Mart 2019 Cuma 12:15
482 Okunma
KLASİK BİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAYACAĞIM.

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “Düzce’ye küçük hesaplarla, küçük projelerle bakamayız. Düzce’ye büyük bir vizyonla ve büyük bir pencereden bakmak zorundayız. 
Bizim penceremiz çok geniş. Yani benim mücadelem; sen – ben mücadelesi değildir. Benim mücadelem; vizyon ve büyüme mücadelesidir” dedi. 
Yaklaşık 4 aydır yerel seçim çalışmalarıma devam eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin her mahallesinde, her sokağında gece gündüz çalıştığını söyledi.
Seçim sürecinde kendisine yönelik kötü niyetli açıklamalar olduğunu söyleyen Özlü, sevgi dilinden uzaklaşmayacağını ve herkese sevgi ve hoşgörü ile bakmaya devam edeceğini söyledi. 
Özlü “Yaklaşık 4 aydır seçim çalışmaları için düzce’nin her mahallesinde, her sokağında gece gündüz çalışıyorum. 
Benimle birlikte yorulan, terleyen, çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, gönüllü olarak bizlere katkı veren tüm Düzceli kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Seçim kampanyam boyunca sadece proje konuştum, sadece icraat konuştum. 
Beni ve partimi hedef alan kötü niyetli saldırılar karşısında her zaman sağduyulu oldum, ahlaki  çerçevenin dışına asla çıkmadım. Hiçbir siyasi rakibimin kişiliğini, şahsiyetini hedef almadım.Beni insafsızca eleştirenlere bile sevgiyle, hoşgörüyle yaklaştım. Bizim dilimiz her zaman sevgi ve kardeşlik dili oldu, bundan sonra da öyle olacak” dedi.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldığını söyleyen Özlü “31 Mart’a sayılı günler kaldı. 31 Mart’a kadar projelerimizi anlatmaya, Düzcemiz için kurduğumuz hayalleri hemşerilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız omuz, derdini dinlemediğimiz hiçbir kardeşimiz kalmayacak. 
Belediye başkanı demek, şehremini demektir. Yani birleştiren, bütünleştiren, maddi ve manevi olarak güven ve saygı duyulan kişi şehremini olur, belediye reisi olur. Ben Düzce’nin şehreminiliğine talibim. Siyasi görüşü, tercihi ne olursa olsun; ben herkesin güven duyduğu, emin olduğu, emanetini teslim ettiği kişi olmaya talibim. Tüm Düzceli 
kardeşlerim Faruk Özlü’den ve onun ekibinden emin olsunlar, müsterih olsunlar” dedi.
Mücadelesinin “Sen ben” mücadelesi olmadığını söyleyen Özlü “Söz veriyorum, klasik bir belediye başkanı olmayacağım. 
Düzce’ye küçük hesaplarla, küçük projelerle bakamayız. Düzce’ye büyük bir vizyonla ve büyük bir pencereden bakmak zorundayız. Bizim penceremiz çok geniş. Yani benim mücadelem; sen – ben mücadelesi değildir. 
Benim mücadelem; vizyon ve büyüme mücadelesidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.