15 Mayıs 2024

Keskinden Finale 5 Otobüs

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Mayıs Perşembe Günü Düzcesporun 2. Lige Yükselmek İçin Çıkacağı Kader Müsabakasına Futbolcularımızın Yalnız Kalmaması İçin 5 Otobüsü Tahsis Edeceklerini Açıkladı.

18 Mayıs 2018 Cuma 00:05
451 Okunma
Keskinden Finale  5 Otobüs

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzcesporun Bayrampaşaspor ile yapacağı finalde taraftarlar için 5 otobüs kaldıracaklarını söyledi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 18 yıldan sonra bize ve tüm Düzceli hemşerilerimize bu sevinci ve heyecanı yaşatan Düzcesporumuza, teknik kadromuza ve Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebiciye çok teşekkür ettiğimi bir kez daha yineliyorum. Öte yandan bir sezon boyunca her zaman Düzcesporumuzun yanında olan, destekçisi olan, yağmur çamur demeden, sıcak soğuk demeden boğazları patlarcasına destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür olarak final müsabakasına AK Parti Düzce İl Başkanlığı olarak 5 otobüs tahsis etmeyi kararlaştırdık. Balıkesirde yapılacak olan final müsabakasına da AK Parti olarak bir heyet olarak katılıp hem takımımızı hem de Başkanımız Leblebiciyi yalnız bırakmayacağız. Düzcesporumuza başarılar diliyoruz ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.