3 Mayıs 2024

Keskin İlçe Ziyaretlerine Başladı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gümüşova, Cumayeri ve Çilimli İlçelerini ziyaret etti.

04 Şubat 2019 Pazartesi 23:30
754 Okunma
Keskin İlçe Ziyaretlerine Başladı.

İl Başkanı Mustafa Keskin, ziyaretler kapsamında teşkilatlar ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantılarda İlçe Ana Kademe, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Belediye Başkanları da hazır bulundu.

Tek Tek İlçeleri ziyaret eden Keskin, konuyla ilgili yaptığı durum değerlendirmesinde  “ Birlik beraberlik içerisinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimini gayretle gönüllere girerek kimseyi kırmadan vatandaşlarımız ile iç içe olarak, seçimden anlımızın akı ile çıkıp Düzce’de AK Parti 10-0 yapıp tüm belediyeleri alacağız.’’ifadelerini kullandı.

Keskin,  İlçe teşkilatlarındaki yapılan toplantılardan sonra esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyerek vatandaşlar ile sohbet ederek desteklerini istedi.
Gittiği her yerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin “vatandaşlarımızın bu ilgisini boşa çıkarmayacağız gönüllere girmeye devam edeceğiz’’  diyerek halkın yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Öte yandan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindekiler, ittifak ortağı MHP'nin Cumayeri İlçe Seçim Bürosunu da ziyaret ederek Cumayeri Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Özcan Orhan ve İlçe yönetimi ile hasbihal ettiler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.