7 Mayıs 2024

Kaynaşlı Myodan Yıl Sonu Sergisi

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Mimarlık Ve Şehir Planlama Bölümü Yapı Ressamlığı Programı Tarafından yıl Sonu Sergisi Düzenlendi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:06
416 Okunma
Kaynaşlı Myodan  Yıl Sonu Sergisi

Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiye; Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, daire müdürleri, dernek yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmaları detaylı olarak inceleyen Cemal Demiryürek, eserler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu ifade eden Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

08.06.2018 tarihine kadar Kaynaşlı Meslek Yüksekokulunda ziyaretçilerin beğenisine sunulan Yılsonu Sergisinde, Yapı Ressamlığı Programı tarafından; Maket Yapımı, İç Mekân Tasarımı ve Bilgisayar Destekli Çizim-III dersleri kapsamında ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı maket ve çizim çalışmaları yer alıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.