5 Mayıs 2024

Fenerbahçeli Futbolcular Taraftarla Bir Araya Geldi

Topuk Yaylasında hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçeli futbolcular ile Kulübü Başkanı Ali Koç, taraftarlarla bir araya geldi

08 Temmuz 2019 Pazartesi 00:30
488 Okunma
Fenerbahçeli  Futbolcular   Taraftarla Bir Araya Geldi

 Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda Serkan Acar Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de bu sabah taraftar etkinliği vardı.
Taraftar Buluşması etkinliğine katılmak üzere Fenerbahçe taraftarları, Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri'ne geldi.
Antrenman sahasının etrafında toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, futbolcuların tesislerden çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı.


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı taraftar buluşmasında Başkan Koç ve futbolcular taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 
Vedat Muriç transferinin açıklanmasının ardından taraftarlar Vedat lehine tezahüratlarda bulunurken Teknik Direktör Ersun Yanal’a da taraftarın ilgisi büyük oldu. 

Etkinliğe katılmak üzere kampa gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular, taraftarlarla sohbet etti, forma imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçeli futbolcular yaklaşık 1,5 saat süren etkinliğin ardından tesislere geçti.
Serkan Acar Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde Jandarma ekipleri  tarafından alınan güvenlik önlemleri sayesinde binlerce taraftarın toplandığı tesislerde hiçbir olumsuzluk yaşanmadan etkinlik sona erdi.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.