3 Mayıs 2024

Enerji Bakanı Düzce’deydi

Cumhurbaşkanımızın “Manifestosu Yeterli”

16 Şubat 2019 Cumartesi 01:45
775 Okunma
Enerji Bakanı Düzce’deydi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaretler için geldiği Düzce’de bir gazetecinin sorusu üzerine “Belediye Başkan Adaylarımız Cumhurbaşkanımızın manifestosunda ifade ettiği mesajlar yeterlidir” diyerek “gönül belediyeciliğine” dikkat çekti.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Düzce’de Valilik, belediye ve Ak Parti İl teşkilatında açıklamada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez konumu itibariyle Düzce'nin yatırımcı çekecek bir il olduğunu belirterek “Düzce depremden sonra yeniden yapılanma sürecini hızla tamamlamıştır” dedi.


Bolu'daki temasları sonrası geldiği Düzce'de önce Düzce Valiliğine geçen Bakan Dönmez  burada Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve kurum personeli bina önünde karşıladı. Ardından Belediye Başkanlığına geçen Bakan Dönmez’i Belediye Başkanı Dursun Ay AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin'in de hazır bulunduğu  Düzce heyeti tarafından karşılandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Düzce’nin “Doğu ile batı arasını bağlayan yatırımcı çekecek bir ilimiz” olduğunu belirttiği konuşmasının ardından Düzce Belediyesine geçti.
Başkan Dursun Ay makamda bakana hitaben yaptığı sunumda “çok katlı bina yapımını 18 kattan 8 kata düşürdüklerini” belirterek  belediye eliyle Düzce'de yürütülen çalışmalar hakkında brifing verdi.

Bakan Dönmez'e günün anısına tablo ve doğal ürünlerden oluşan  hediye sepeti  hediye eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, çalışmalara ilişkin Bakan'a şu bilgileri verdi: “Düzce Belediyemiz 170 bin merkez nüfuslu Düzce'nin 56 mahallesine hizmet veriyor. Belediye olarak kent merkezinde altyapı çalışmalarımızı tamamlanmış durumdayız. Ayrıca Düzce'de kat imar iznine yönelikte mecliste önemli bir karar aldık. Yüksek katlı binalara izin vermiyoruz. Şehrin bazı bölgelerinde 5'e kadar çıkan kat iznini 4’e düşürdük. Üniversite bölgemizde ise 8’e düşürdük. Yatay mimari çalışmamızı başlatmış oluyoruz. Çalışmalarımız sürüyor.”dedi.

Düzceli birçok dost ve arkadaşı olduğunu  kaydeden Bakan Dönmez de “İlin sorunlarını onlardan dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Düzce deprem gibi bir afetten sonra hızla ayağa kalkarak şehircilik noktasında güzel örnekler ortaya koymuş bir kentimiz. Ben sayın başkanımıza ve önceki başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Düzce Belediyesi'nin ardından AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e burada Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin tarafından kısa bilgiler verildi.
Burada bir gazetecinin “Belediyecilikten geliyorsunuz. Şu anda  bakansınız. Belediye Başkanlarına ne gibi önerileriniz olabilir” şeklindeki bir sorusu üzerine Bakan Dönmez: “Soru kısa ama cevabı bir hayli uzun bur soru bu” diyerek başladığı sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunu hatırlatarak “ Manifestoda hepsi var. Gönül belediyeciliğini esas alan bir anlayışı öneriyoruz, tavsiye ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.