12 Eylül 2025

Elektronik Sigaraya Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerce kaçak Elektronik Sigara Ve Kaçak Elektronik Sigara Likiti Sattığı Tespit Edilen 1 Şahıs Yakalandı.

30 Mart 2018 Cuma 22:29
666 Okunma
Elektronik Sigaraya Operasyonu

Operasyonda 5 adet değişik markalarda Elektronik Sigara,83 adet değişik markalarda elektronik sigara likiti ve 110 adet elektronik sigara yedek parçası ele geçirildi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Düzce şehir merkezinde kaçak elektronik sigara ve kaçak elektronik sigara likiti sattığı tespit edilen bir işyerine operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyonda 5 adet değişik markalarda elektronik sigara,83 adet değişik markalarda elektronik sigara likiti ve 110 adet (Coil) elektronik sigara yedek parçası ele geçirilirken 1 şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli gerekli adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan

TÜM YAZARLAR

  1. Mehmet Sönmezoğlu
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.