19 Nisan 2024

Düzcesporun Yeni Transferleri Antalya Kampında

2019-2020 futbol sezonunda TFF.3.lig 1.grupta mücadele eden Düzcespor ligin ikinci devresi öncesi kampına yeni transferleride dahil etti.

05 Ocak 2020 Pazar 10:15
512 Okunma
Düzcesporun Yeni Transferleri Antalya Kampında

Ligin ikinci devresini başlamasına bir hafta kala kadrosuna mevkilerinde başarılı futbolcuları dahil eden Düzcespor yönetimi ligin ikinci devresini başarılı bir Düzcespor oluştuma çalışmalarını sürdürüyor

Sezonun ikinci devresine Antalya,da hazırlanan kırmızı lacivertli Düzcespor teknik heyetin gözetiminde salon ve saha çalışmaları yaparak hazırlanıyor.

Yeni transferlerinde kampa katılması ile sürdürülen çalışmalarda futbolcuların arzulu ve neşeli çalışmaları teknik heyeti ve yöneticileri memnun ediyor.

Oğuzhan Yazıcı,Nevzat Bilen,Metin Sevinç ten sonra Bandırmaspordan transfer edilen 1996 doğumlu Oğuzhan Şahin de Düzcespor un Antalya kampına katılarak çalışmalara başladı.

Yeni transferler ilk çalışmalarını  yardımcı antrenör nezaretinde saha düz koşu,ardından ısınma hareketlerinin ardından fitnes salonunda sürdürdüler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.