27 Nisan 2024

DÜZCESPOR'UN YENİ TEKNİK PATRONU MUSTAFA SARIGÜL

Düzcespor yönetimi Adem Neboğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmasının ardından takımın başına üst liglerde görev yapmış Mustafa Sarığül'ü getirdi.

20 Şubat 2020 Perşembe 13:30
576 Okunma
DÜZCESPOR'UN YENİ TEKNİK PATRONU  MUSTAFA SARIGÜL

Yaklaşık 1,5 ay önce 24Erzincanspor teknik direktörlüğünden istifa eden Mustafa Sarıgül Düzcespor yönetimi ile yaptığı görüşmenin ardında Teknik sorumlu olarak takımımın başına getirildi. 
Dün oynanan Sultanbeyli Belediyespor deplasmanın ardından toplanan Gökhan Kapoğlu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu,teknik heyetin değişmesi kararını aldı. 
Sezon başından bu yana takımın başında olan Adem Neboğlu ile karşılıklı anlaşılarak teknik heyetin sözleşmesi feshedildi. 
Yönetim Kurulumuz kendi grubumuzda olan  24Erzincanspor takımının 1,5 ay öncesine kadar teknik direktörlük görevini yürüten Mustafa Sarıgül ile anlaştı. 
Sarıgül, 24Erzincanspor’da yaklaşık 1,5 yıl görev yaparak 23 maç takımın başında kaldı. 
Hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız 24Erzincanspor’u çok iyi tanıyan ve yaklaşık 1,5 ay önce kulüpten istifa eden teknik direktör Mustafa Sarıgül,  eski takımına karşı Düzcespor'un başında olaçak. 
Her iki takımı da yakından tanıyan Sarıgül’ün izleyeceği strateji hafta sonu için büyük önem taşıyacak. 
Mustafa Sarıgül’ün antrenörlük kariyeri 2005 yılında Pednikspor’da başladı.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.