30 Nisan 2024

Düzcesporun Yeni Başkanı Gökhan Kapoğlu

Düzcespor 52. Yılında gerçekleştirdiği kongrede Gökhan Kapoğlu’nu 49 Başkan olarak seçti.

08 Kasım 2019 Cuma 20:45
803 Okunma
Düzcesporun Yeni Başkanı Gökhan Kapoğlu

Salonun Düzcespor sevenleriyle dolu olması umutları yeşertirken, Başkanlığa talip olan  İşadamı Gökhan Kapoğlu oluşturduğu yönetim kurulu göz doldurdu.

Açılış Konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu bekledikleri enerjiyi yakaladıklarını söyleyerek; “Düzcespor için tahminimizden daha erken vakitte enerjiyi yakaladık. Biliyorsunuz bizler bir şekilde yönetime girmiştik. Kendimizi sorumlu hissederek gövdemizi taşın altına koymuştuk. Düzcespor için elimizden geleni yapmayı düşünerek buraya kadar geldik. Ligin 11. haftasında 10. sırada bir takım devrediyoruz. Düzcespor hakettiği değere mutlak surette ulaşmak mecburiyetinde. Gücümüz neyse destek olmaya devam edeceğiz. Bu zor dönemde “biz elimizden geleni yapmaya hazırız” diyen  Sayın Gökhan Kapoğlu’na teşekkür ederim. Takımımıza sahip çıkmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Biz vicdanen rahat ve mutlu bir şekilde, Düzcespor’un önünün açık olduğunu görerek devrediyoruz.

Yapılan oylamanın ardından Düzcespor’un yeni başkanı seçilen İşadamı Gökhan Kapoğlu memleketin öz evlatları ile bu yola çıktıklarını söyleyerek; “Yarım asırdan fazladır, kimliğimizi, karakterimizi, ahlakımızı, yeşil hasalara yansıtan Düzcesporumuza, omuz vermek, güç katmak için, memleketimizin öz evlatları ile, bu kutlu yola girmiş bulunmaktayız.
Gökhan Kapoğlu olarak, adımın lanse edildiği ilk günden beri, her platformda, şahsıma iyi dilek ve temennilerini ileten, değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu günü yeniden Düzce, yeniden Düzcespor diyerek bir milat kabul edeceğiz, ve hep birlikte, DahaGüzelOlacak şiarını, önce şehrimiz, sonra Düzcespor’umuzda hayata geçireceğiz. 

İnanmak başarmanın yarısı ise, azim ve kararlılığımızla Düzcespor’u, hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, İnanıyoruz ve hep birlikte başaracağız. Bugüne kadar bu kulübe emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Hepinizi hürmetle selamlıyor, Düzcespor’un başarılarında buluşmak ümidiyle saygıyla sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.